Niccolò Ammaniti,Etta Maris's Anna (Dutch Edition) PDF

Dutch Ebooks

By Niccolò Ammaniti,Etta Maris

ISBN-10: 1489403353

ISBN-13: 9781489403353

ISBN-10: 9048838916

ISBN-13: 9789048838912

Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra en onbegaanbare wegen. Alleen de kinderen zijn overgebleven en proberen op het desolate eiland, waar de hitte en de zon het landschap teisteren en overal jongerige wilde honden op de loer liggen, te overleven zonder elektriciteit, vers water en voedsel.
Sinds de dood van hun ouders zorgt de dertienjarige Anna voor haar acht jaar oude broertje Astor, aan de hand van het notitieboekje dat haar moeder achterliet. Als Astor wordt ontvoerd, besluit Anna samen met haar hond naar hem op zoek te gaan in de hoop uiteindelijk de overtocht naar het vasteland te maken, op weg naar een nieuwe toekomst.

Show description

Read or Download Anna (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Highway 50 (Dutch Edition) by Johan Tuyaerts

Mediaman reist door het hart van Amerika en van zichzelf Johan Tuyaerts reist dwars door Amerika, langs de road 50, 'The Loneliest highway in America', op zoek naar de idolen en idealen van zijn jeugd. Februari 2014. Johan Tuyaerts is forty six en besluit zijn zelf opgerichte, succesvolle productiehuis Sultan Sushi te verkopen aan een Duitse mediagroep.

Download e-book for iPad: Schitterende kleine dingen (Dutch Edition) by Cheryl Strayed,Miebeth Horn

Duizenden mensen met grote en kleine problemen hebben de populaire schrijfster Cheryl Strayed om raad gevraagd in haar column op de web site van The Rumpus. Haar adviezen vallen op door hun humor, inzicht, medeleven en absolute eerlijkheid. Dit boek biedt houvast bij alles wat het leven op je los kan laten.

Get Villa Air-Bel (Dutch Edition) PDF

Wanneer in 1940 de oorlog uitbreekt, komt dat voor de Parijse culturele elite als een totale verrassing: waar iedereen in deze metropool tot voor kort genoot van de eindeloze vrijheid, worden de belangrijkste kunstenaars plotseling uitgeroepen tot staatsvijand van het Derde Rijk en moeten ze vrezen voor hun leven.

Additional info for Anna (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Anna (Dutch Edition) by Niccolò Ammaniti,Etta Maris


by Anthony
4.3

Rated 4.61 of 5 – based on 31 votes